Loading...

Daftar Tetamu Kehormat

Thursday, October 28, 2010

Selamat Malam KLCC...

sambungan Nasi Le...MAK!!!!!

he3 ni final episod dari post2 sebelum ni..naaa.....(^_^)") last post aku crita pasal nasi lemak kan?? tul x? kalau tak tau..kene la baca crita sebelum nya..baru ada mari itu punya feel....

okey...pas kami semua habis makan dengan lahap nya kat kedai nasi lemak antarabangsa tu.... kami pun jalan2 ke keta la...sambil jalan2 tu..tengok2 la juga kawasan persekitaran kat kg.baru..

memang sonok la...meriah suasana orang kata...lebih2 lagi malam tu juga adalah hari wajib bagi pasar malam kg.baru..ramai gilerr!!!

cantik kan pemandangan pasar malam kg.baru???
siap ada background KLCC lagi tu...he3



hah!!! lupa nak bagitau hampa semua..kat kg.baru ni ada member kolej aku dok kat situ.. nama dia Daus@Kamal =P dia ni pantang ada cuti..mesti lari balik rumah..mentang2 la rumah dekat katakan..(jelesnye aku)....Daus penah bagitau kat aku..kalau dia bukak tingkap bilik rumah dia je...mesti nampak KLCC... fuh memang romantik la...kalau malam pertama nanti....jangan marah ye Daus he3

okey..situasi la ni dalam keta nak kuar kg.baru...malam masih muda lagi...so..kitaorang semua ronda2 la dulu...makan angin KL ni...uhuk2...memang cantik KL malam2 ni...setiap bangunan, kondo2, rumah2 ada je stail lampu masing2...

tiba2 datang idea gilerr dari Miss Diva...ada ka patut...jom lepak kat KLCC!!!! ha3 aku layan je..lagi pun memang lama tak pi sana..rasanya dah hampir 1 tahun...lama la juga kan...



waa...cantik malam tu kt KLCC...orang ramai plak tu mai lepak kat pancut air..banyak pelancong2 amik pic2 kat sini..macam2 ragam ada...he3 aku n da geng lepak juga la tepi2 tu...lepak makan aiskim ngn air sprite yg ditaja oleh Miss Diva, Mama dan Husz...thx!!!!! sambil kudapan malam, kami borak2 la tentang masalah ummah..ceewwaahhh!!! =P aku ngan P-Dot plak macam bese he3 melihat keindahan malam ciptaan MAHA ESA...Subhanallah!!!

he3 ada sapa kenal budak laki ni???

sebelum balik, ini pic aku amik dari parking keta...
Subhanallah!!!


p.s: dah habis...inilah citer aku dalam masa sehari...penat tapi hepi... (^_^)

0 comments: