Loading...

Daftar Tetamu Kehormat

Wednesday, December 15, 2010

bila kita minat dia...



Saya percaya semua orang mest ada crush kat seseorang kan??

bila kite minat kat org tu hah..

kita ni asyik berharap ja dia muncul depan kita...kita jenuh la dok baca jampi serapah mintak2 kita dapat jumpa dia. hahaha......

Pastu kalau dia lalu sebelah kita, kita mula pura2 x nampak tapi dalam hati ‘aish…cepat la tego'...aku dah jalan punya slow ni’...haha...aku tau korg memang camni sbb aku la salah sorang tu... (^_^)")

bila dia tego' kita, depan dia muka maintain macho ayu je...tanya dia cam kawan bese je la kan....pas dia pergi je....perghh.. kalo ada kerusi depan korang, confirm patah sbb korang sepak....hehe....punya la happy padahal dia just tanya 'hi, watpe tu’…

tapi bila dia x tego' kita, mula la..masuk bilik muka cam mati bini....mula pikir ‘napa dia x tego' aku tadi.huhuhu. nak kata x nampak, dah lalu sebelah...ke dia tau aku suka dia, dia x nak layan aku..ke dia…..or dia…..’.mula la korang pikir apa sebab dia x tego' korang ~~~

lagi 1, kalo korang suka kat dia, mula la kawan2 korangg jadi mangsa...lagi2 yg mana rapat ngan korang...tiap2 hari nak citer...berdarah telinga kawan2 korang tu...roommate lagi aar....cam orang gila kita bercerita tapi kawan2 kite baik...walaupun dah tau jalan citer tu, diorang tetap dengar...*thnx r roommateku n kwan2 yg menahan telinga*

bila waktu cuti sem, peh~lagi r...dah r x leh tengok muka dia...nasib baik ad facebook~connecting people...haha...tapi bila dia on9, x tau nk tego' pe..so, korang tengok je la...bila skali dua nak tego' hai boleh tahan lg...tapi kalo tiap2 ari nak tego' dulu, kita pun rasa segan...so terpaksa la tahan hati....

kalo kita nampak barang2 yang dia suka, kita pun jadi suka juga kat barang tu hah...dia suka minum air oren brand cap ayam, kita pun suka...asal pi koop ka kafe je, nak beli air, amek ape yang dia suka...bila nak beli ice cream pon ingat dia...tapi bila kita nak beli asam tetiba teringat dia bese kata ‘makan asam x elok..x yah beli’..terus x jadi nak beli...sebelum ni mak kata punya la payah pujuk kita jangan makan asam, dia cakap camtu je terus dengar~tapi bila depan dia, terus pi beli asam...saje nk attention dia...

last skali aar..korang mesti berharap 1 hari korang leh confess kat dia...n diterima..tapi untuk masa sekarang korang hanya tengok dia dari jauh je *yg dekat tu ok la*..macam kawan2 saya kata ‘pi je la confess kat dia’..apa diorang ingat aku confess ni cam nk beli gula2..sng2 je~kena aar ada azam yg kuat, muka tebal baru leh confess..


p.s : So, kepada sesiapa yg ada crush tu aar, saya sgt paham perasaan n keadaan korang...tapi yg penting kita kena la syg lebih kt yg kat atas, THE ONLY ONE..n so kite nyer FAMILY..

0 comments: